Könyvajánló #2.

  
Nem tudom miért, de ilyenkor ősszel sokkal több kedvem van olvasni könyveket. Mivel sajnos sok időm nincs olvasni, így nem tudok mindig arról a könyvről ajánlót hozni amit legutóbb olvastam. Sokszor egy kis idő kell ahhoz, hogy tudjak normális érthető véleményt mondani egy könyvről, így mindig egy picit késéssel jövök a könyvajánlókkal.
    Nos, a lényeg az, hogy most két könyvet is hoztam Nektek. Mind a kettő egy írótól van, Rhonda Byrne-től. Ennek a csodás szerzőnek van egy sorozata ami a Titokról szól. Arról a titokról, amiket azok az emberek tudják akik elégedettek , sikeresek, és hálásak az életükben. Ezeket tanítják ezek a könyvek, legfőképpen abban segít, hogy a sorsod tényleg a te kezedben van és te irányítod.
Az első amit megemlítenék az a "Határtalan gondolatok" című könyv.
A Határtalan gondolatokban, a szerző végigvezet az év napjain, minden egyes napra egy-egy bölcsességet vagy felismerést nyújtva, amelyek összhangban vannak az emberi lényeket irányító törvényekkel.
A gondolatok tovább bővítik a vonzás törvényére vonatkozó ismereteidet, hogy igazán sorsod kovácsa lehess. Több öröm, több fényűzés, több nagyszerűség az év minden egyes napján.

A második pedig  "A titok-10.jubileumi kiadás "
Ez a könyv megmutatja, hogy a Titkot hogyan használhatjuk az élet minden területén, legyen szó:
pénzről, egészségről, kapcsolatokról, vagy a boldogságról úgy általában.
A segítségével felfedezhetünk egy bennünk rejlő, kiaknázatlan erőforrást, amely képes megszépíteni az életünket. A könyv lapjain olyan mai tanítómesterek szólalnak meg, akik már megtapasztalták ezt az erőt.
Pontozás :
Cím : 5/5
Borító: 5/5
Stílus: 5/5 maga a csoda
Tanulság belőle : 5/5 , BÍZZ MAGADBAN %
KEDVENC IDÉZET:
    " Az öröm további örömöket vonz. A boldogság több boldogságot. A békesség több békét. A hála több hálát. A jóság több jóságot. A szeretet több szeretetet. Ez belső munka. Nem kell mást tenned világod megváltoztatásához, mint hogy megváltoztatod, amit odabent érzel." 
"A vonzás törvénye megadja neked, amire gondolsz - ennyi az egész és kész! A vonzás törvénye mindig működik, akár hiszed, vagy érted, akár nem. "
                Mindenkinek ajánlom Rhonda Byrne könyveit, de legfőképpen ezt a kettőt. Nagyon sokat segített nekem a nehéz napokon, és nagyon sok mindent tanultam belőlük. 
(a könyveket bármelyik könyvesboltban és online boltokban is megtalálhatóak)
                                                                         
                                                                 Puszi és ölelés


Megjegyzések