Előrendelhető az első regényem

 

Hol is kezdjem...

Amióta blogot írok, amióta cikkekkel foglalkozom, amióta nagy olvasó lettem, kacerkodtam a gondolattal, hogy mi lenne ha belevágnék egy könyvírásba.

2020 nyarán kezdem el írni, és most, 2021 őszén fejeztem be az első regényemet. 

Nem titok, nagyon szeretem a krimit, thrillert, az izgalmas, fordulatos könyveket. Ezek tudnak a legjobban beszippantani, ezekből tudok a legjobban ötletet meríteni. Talán ezért is sikerült úgy az egész, hogy az első kisregényem is inkább a a hriller kategóriába sorolható. 

Na, de miről is szól a történet?

"Kovács Hanna a szüleivel, Olivérrel és Ágival él Csillagon. Nincsen testvére, viszont hatalmas a rokonság és nagyon jó kapcsolatot ápol az unokatestvéreivel. Kivéve az Édesapja testvérének a családjával. Hanna nincs elkényeztetve, viszont mindent megkap, amire csak szüksége van. Nagyon boldog, kiegyensúlyozott életet él. Érettségi után az orvosi egyetemre készül, viszont egy végzetes baleset a tervét és az egész életét megváltoztatja. Hogy baleset volt-e valójában? Egy ideig úgy tűnik, hogy igen. Aztán a lány, leveleket kap egy titokzatos idegentől, aki azt állítja, hogy tudja az igazságot. Titkok a családban, az iskolában, a városban. Vajon mi történt valójában? Vajon hányan titkolóznak? És, miért? -esetleg a múltból visszatért nem várt vendég felbukkanása az oka? Kitudja? Egyet lehet tudni csak: Hanna nyomában van valaki. "

Nem volt könnyű, voltak hullámvölgyek, nehézségek, örömök, izgalmak. Kész van, végeztem vele, és még igaz, van pár simítás rajta, de ettől függetlenül, október végén/ november elején meg fog jelenni.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen izgalmas történetet, karaktereket, hoztam létre, akkor rendeld te is elő a regényemet, most kedvezményes áron. 

E-book formátumban: 1500 Ft.


Rendes papír alapú könyvben pedig: 2500 Ft.


A könyvet, "Megrendelem"-re kattintva tudjátok megrendelni. 







Köszönöm a bizalmat és a támogatást!

Puszi és ölelés

Regi



Megjegyzések